Hos ombudsmanden lægger vi vægt på kvalitet. Vi vil gerne løse vores opgave bedst muligt, og det betyder, at vi altid ønsker højt kvalificerede medarbejdere.

Hovedparten af de ansatte hos ombudsmanden har en juridisk baggrund. Kulturen ved embedet bærer præg af en stærk juridisk faglighed, hvor klagesagsbehandling er det naturlige omdrejningspunkt. Men vores medarbejderstab rummer også andre faggrupper. I alt er 40 pct. af vores medarbejdere ansat til at varetage funktioner af ikke-juridisk karakter. For eksempel korrekturlæsning, journalisering, kommunikations- og informationsarbejde, personaleudvikling, it og driftsopgaver mm.

Vores medarbejdere.

Vi slår løbende ledige stillinger op. Samlet set ansætter vi cirka 10-15 nye medarbejdere hvert år. Langt de fleste stillinger, vi slår op, er til studenter og jurister.

Stillingsopslag på hjemmesiden.

Som arbejdsplads er vi stolte af at kunne tilbyde arbejdsopgaver, som giver mening og noget at tænke over. Og en ramme om arbejdet, hvor der er mulighed for at gå tidligt, når familielivet kræver det.

Ombudsmanden som arbejdsplads.

Se i øvrigt Spørgsmål og svar, hvis du har spørgsmål til at arbejde hos Folketingets Ombudsmand. Du kan også skrive til HR- og udviklingschef Lisbeth Kongshaug på adressen lkh@ombudsmanden.dk.
Erhvervspraktik hos ombudsmanden.

Vi har erhvervspraktikanter i foråret 2018.