Fuld tekst

Dette felt skal du bruge når du vil begrænse din søgning til sager, inspektioner og nyheder

Her søger du både i den fuldt tekst i pdf-versioner og i de titler og resumer der ligger på hjemmesiden.

Visning af søgeresultatet
Søgeresultatet vises i forskellige kategorier, så du nemt kan finde de resultater der dækker inspektioner, sager eller nyheder.

Hvordan kan jeg søge?

Derudover kan du bruge parenteser og nøgleord til at angive mere præcise søgeudtryk:

•OG - angiver at udtryk på begge sider af OG skal gælde, for eksempel vil en søgning på "sag OG konsekvenser" finde dokumenter der indeholder begge ord

•ELLER - angiver at enten udtrykket til venstre for ELLER eller udtrykket til højre for ELLER skal gælde. For eksempel vil en søgning på "sag ELLER konsekvenser" finde dokumenter der enten indeholder ordet sag, ordet konsekvenser eller begge ord.

•IKKE - negerer et udtryk, for eksempel vil søgningen "IKKE konsekvenser" finde dokumenter der ikke indeholder ordet konsekvenser. I stedet for "IKKE" kan man også skrive "MEN IKKE" - det kan være med til at gøre søgeudtrykket lidt lettere at forstå.

•() - parenteser kan bruges til gruppere søgeudtryk for at få det ønskede resultat. For eksempel vil en søgning på "sag IKKE (konsekvenser ELLER omfang)" finde dokumenter der indeholder ordet "sag", men ingen af ordene "konsekvenser" eller "omfang".

Søgeudtrykkene kan også skrives på engelsk. Her skal bruges ordene AND, OR, BUT, NOT i stedet. Det er også ligegyldigt om ordene skrives med store eller små bogstaver. I denne guide anvendes dog store bogstaver for at gøre den mere læselig.